Megérkezett a Meizu utolsó utáni mobilja, a 21 Note

0

A Meizu pár hónappal ezelőtt bejelentette, hogy elhagyja az okostelefonos piacot, hogy a jövőben mesterséges intelligencia applikációk fejlesztésére koncentráljanak. Ennek ellenére még bejelentették a Meizu 21 szériát, és most egy még újabb modellt lelepleztek, a Meizu 21 Note-ot.

A Meizu 21 Note 6,78 colos 8T LTPO OLED megjelenítőt kapott, amelyen Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, amelyekhez igazodóan a képfrissítési ráta 1-144 Hz-es is lehet. A panel maximális fényereje elérheti az 5000 nitet is. A panel részét képezi egy ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, valamint egy 16 megapixeles előlapi kamera, amely egy kivágás belsejébe került, a kijelző felső kerete alá, középre igazítva.

Ha már így felhoztuk a szelfikamerát, folytassuk a képrögzítő egységekkel! Az okostelefon hátoldalán 50 megapixeles fő kamera található, amelyben 1/1,56 hüvelykes szenzor teljesít szolgálatot, f/1,7 rekeszértékű lencse mögött. Az elsődleges képrögzítő optikai képstabilizátorral is fel lett vértezve. A kamerakészlet másik tagja egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű modul.

Az okostelefon meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet gondoskodik. A Meizu 21 Note Flame AIOS rendszert futtat, amely több generatív mesterséges intelligencia képességgel büszkélkedhet. Olyan funkciókat használhatnak a felhasználók, mint a hívásszűrés, a valós idejű fordítás, de a szoftver még az időpont foglalások terhét is leveszi a vállukról. A Meizu AI-nak részét képezi a bekarikázással keresés és a szöveges kivonatokat készítő, illetve a hangjegyzeteket szöveggé átalakító Transcribe funkció is.

Az okostelefon támogatja a Flyme Linket is, amivel zökkenőmentesen összeköttetésbe kerülhet Geely gyártmányú autókkal, legyenek azok Polestar, Zeekr vagy Lynk&Co márkájúak. A Meizu 21 Note belsejébe 5500 mAh kapacitású akkumulátor került, amely támogatja a 65 W-os vezetékes gyorstöltést. A készülék külső borítása kapott némi korlátozott ellenállóképességet a porral és vízzel szemben, amely megfelel az IP65 besorolás követelményeinek.

Az újdonság fekete és fehér festésben kerül forgalomba. A 16 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral szerelt belépő konfiguráció helyi pénzből átszámítva 127 ezer forintért szerezhető be. A mobil értékesítése május 20-án kezdődik Kínában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid