Megérkezett a Samsung Galaxy Buds FE fülhallgató

0

A Galaxy S23 FE mobil és a Galaxy Tab S9 FE tabletek mellett ejtsünk pár szót a szintén most érkezett Samsung Galaxy Buds FE vezeték nélküli fülhallgatóról is! A készülék jelenleg a legolcsóbb füles a dél-koreai gyártó kínálatában, mivel mindössze 109 eurót (~ 42 ezer Ft) kóstál.

Samsung Galaxy Buds FE

Ebben az árban benne van az aktív zajszűrés, a Bluetooth 5.2 kompatibilitás, a párosított eszközök közötti automatikus váltás, valamint az akár 21 órás üzemidő a mellékelt töltődobozka segítségével.

A készülék támogatja az AAC és SBC kodekeket, vezérlése pedig érintésérzékeny felületekkel történik. Mindkét fülhallgatón három mikrofon található, kettő a külső, egy pedig a belső részen. A Galaxy Buds FE mellé három eltérő méretű gumiharang jár, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

Az üzemidő bekapcsolt aktív zajszűrés mellett cirka 6 óra, ezt hosszabbítja 21 órára a már említett dokkoló a maga 479 mAh-s beépített akkumulátorával. A Samsung Galaxy Buds FE grafit és fehér színben kerül a boltok polcaira.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid