Megérkezett a stabil Android 14 a OnePlus 10 Próra

0

A OnePlus 10 Pro 2022 januárjában startolt, és Android 12 operációs rendszerrel érkezett, amely aztán 13-ra váltott tavaly szeptemberben. Az okostelefon újabb nagy szoftveres frissítéshez érkezett, mert már elkezdték rá kiszórni a stabil Android 14-et, OxygenOS 14 interfésszel kiegészítve.

Az új főverziót tartalmazó frissítés az NE2211_14.0.0.202(EX01) firmware-verzióval érkezik, és egy nagyjából 790 MB-os letöltést igényel. Fontos tudni, hogy egyelőre csak Indiában, a nyílt béta programban résztvevő felhasználók kapták meg az új szoftvert, de a bevezetésre hamarosan más régiókban is sor kerül. Nagy valószínűséggel a letöltendő adatcsomag méretesebb lesz azok számára, akik kimaradtak a béta programból.

Az egyik felhasználó, aki megkapta a frissítést, képernyőmentést készített a változások naplójáról. Mint látható, az új szoftver magában foglalja a Fluid Cloud, a File Dock, a Content Extraction és a Smart Cutout funkciókat. Ezeknek az opcióknak egy részét, vagy hasonlókat a nemrég bejelentett ColorOS 14 is tartalmazza, amiről mi is írtunk, így korábbi cikkünk alkalmas lehet a tájékozódásra az újdonságokat illetően.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid