Meghosszabbították a Samsung Galaxy S20 széria támogatását

0

A 2020 elején megjelent Galaxy S20 mobilokra 3 nagy verziófrissítést és 4 évig tartó biztonsági javításokat ígért meg a Samsung, így mostanra elvileg teljesen lejárt volna a készülékek támogatása, ugyanakkor a gyártó úgy döntött, hogy még nem hagyja abba a frissítéseket.

Már az elején el kell, hogy keserítsük a tulajokat, a Galaxy S20 mobilok utolsó nagy frissítése az Android 13 volt, eredetileg sem kaptak volna Android 14-et, és ez nem változott a jelenlegi információink szerint. Mostanra viszont már a biztonsági frissítések és egyéb javítások ideje is lejárt volna, hiszen eltelt a megjelenéstől számított 4 év.

A Samsung azonban még nem hagyja magára a Galaxy S20, a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra modelleket, kapni fognak még kisebb frissítéseket, igaz, nem havonta, hanem negyedévente. Hogy pontosan meddig, azt nem árulták el, de bízunk benne, hogy legalább egy évvel kitolják az eredeti támogatási időt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a helyzet a Galaxy S20 FE-vel. Ez egy kicsit később, 2020 októberében jelent meg, így most még havonta kapja a biztonsági patcheket, de kéréses, hogy ősszel lesz-e hosszabbítás. Android 14 erre sem várható, a telefon ugyanúgy Android 10-zel jelent meg, mint a társai, és Android 13-ig frissült.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid