Egyre több helyen rendelhető a Nubia Flip, ami a legolcsóbb hajlítható mobil jelenleg

0

Ahhoz, hogy a hajlítható kijelzős okostelefonok jobban elterjedhessenek, olyan árazásra van szükség, amely a vékonyabb pénztárcájú fogyasztókat is meg tudja szólítani. A ZTE alá tartozó Nubia márka a Flip elnevezésű készülékkel lényegében ezt biztosítja. A mobil sikere a vételárán nem fog múlni, ugyanis számos nemzetközi régióban már mindössze 499 dollárért birtokba vehető.

A Nubia Flip 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral szerelt konfigurációja mindössze 499 dolláros áron (~181 ezer Ft) rendelhető elő a márka weboldalán keresztül. A brand egy 12 GB operatív memóriával és 512 GB belső tárhellyel szerelt változatot is forgalmazni fog, ami 699 dollárt (~254 ezer Ft) kóstál. Ilyen olcsón hajlítható kijelzős mobilt, még ha csak flip kialakítású kivitelről van szó, nemigen lehet vásárolni jelenleg.

A telefon hamarosan Európában is megjelenik, itt lehet feliratkozni, kedvezményt is adnak:

Első körben olyan országokból lehet előrendelni a mobilt, mint Egyiptom, Indonézia, Új-Zéland, Pakisztán, az Egyesült Államok és Vietnám, a nyílt értékesítés kezdete április 23. Ezt követheti majd az európai megjelenés.

A Nubia Flipet fekete, arany és lila árnyalatokban lehet majd beszerezni. És mit kapunk a fentebb említett 499 dollárért? Egy olyan hajlítható kijelzős készüléket, amely 6,9 hüvelykes, flexibilis AMOLED megjelenítővel bír, Full HD+ felbontással, 120 Hz-es képfrissítési rátával, valamint egy 1,43 colos külső megjelenítővel, amin minden fontosabb értesítés látható. A készülék 50 megapixeles elsődleges kamerával, Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészlettel, valamint 33 wattal tölthető 4310 mAh kapacitású akkumulátorral bír mindezeken túlmenően.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid