Megindult a Samsung Galaxy S9 mobilok utolsó nagy frissítése

0

A 2018-ban bemutatott Galaxy S9 szériára is megérkezett a Samsung friss felülete, a One UI 2.1, amely minden bizonnyal a készülékek utolsó nagy frissítése lesz.

A Samsung csúcsmobiljai jellemzően két nagy verziófrissítést kapnak, és mivel a Galaxy S9 mobilok Android 8.0-val debütáltak, így az Android 10-zel fejeződik be a karrierjük. Ezt meg is kapta az S9 és az S9+ még az év elején a One UI 2.0 felülettel. Azóta viszont megérkezett a One UI 2.1 is, mégpedig a Galaxy S20 szériával, és a Samsung szerencsére ezt még kiadja a 2018-as zászlóshajókra is.

A Galaxy Note 9 One UI 2.1-es frissítése mindössze egy hete indult meg, és most követték a Galaxy S9 modellek. Az új rendszer elsőként Dél-Koreában és Németországban bukkant fel, de hamarosan más régiókban is elérhetővé válhat. Nem mindenki egyszerre kapja meg, tehát érdemes türelemmel várni.

A One UI 2.1 jó pár új funkciót hoz a Samsung telefonjaira, ezekről korábbi cikkünkben már írtunk az S10 szériával és a Note 10-zel kapcsolatban. A Galaxy S9 és a Galaxy Note 9 tulajok is valami hasonlóra számíthatnak.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid