Megjelent a Leafit K7 okosóra Magyarországon

0

A Leafit K7 egy nők és férfiak számára egyaránt ajánlott, könnyű és vékony okosóra, ami vízálló kivitellel, hosszú üzemidővel és hasznos funkciókkal rendelkezik, az alkalmazása pedig magyar nyelvű.

A Leafit K7 háza mindössze 9 mm vékony, és az egész óra nem nyom többet 37 grammnál szíjjal együtt. Az IP68-as minősítésnek köszönhetően nem kell vigyáznunk a vízzel, akár úszni is magunkkal vihetjük a kütyüt, a teljesen kerek, 1,28 colos IPS kijelzőn pedig könnyedén le lehet olvasni minden fontosabb információt.

Sokféle számlap érhető el a K7-re, az magyar nyelvű alkalmazáson keresztül ráadásul újakat is le tudunk tölteni. Ha pedig teljesen egyedi megjelenést szeretnénk, akkor saját fotóból is készíthetünk számlapot az órára. A készülék kezelése egyébként rettentően egyszerű, nem kell hozzá nyelvtudás, ugyanis egy minimalista, ikonos menüt kapott, ha pedig esetleg mégis elakadnánk, akkor segítségünkre lesz a magyar nyelvű használati útmutató, ami letölthető a forgalmazó weboldaláról.

A Leafit K7 támogatja a Bluetooth 5.0 kapcsolatokat, és nagy előnye, hogy Android rendszerű telefonokkal és iPhone-okkal egyaránt használható. Csatlakozás után jelez a hívásoknál, kiírja az értesítéseket, illetve egyéb funkciók is rendelkezésre állnak, mint a zenelejátszó vagy a kamera vezérlése távolról.

Az okosóra méri a napi aktivitást, számolja a lépéseket és a kalóriákat, van egy egyszerű alvásfigyelő funkciója, illetve különféle sport módok is (séta, futás, kerékpár, jóga, stb.). Természetesen a pulzusmérő és a véroxigénszint mérő sem maradt ki a képességek listájáról.

A Leafit K7 tudása itt még nem ér véget, ugyanis van rajta két egyszerű játék is (Flappy Bird, 2048). Semmi nagy dologra nem kell gondolni, de mindenképpen egy érdekes extra ez, amivel nem sok okosóra büszkélkedhet, főleg ebben az árkategóriában.

Mikrofon és hangszóró nincs az órán, így telefonhívások lebonyolítására nem alkalmas, cserébe viszont kapunk egy korrekt vízállóságot, pehelykönnyű kivitelt, valamint akár 5-7 napos üzemidőt.

Az újdonság több színváltozatban is elérhető (fekete, arany és rózsaszín), az arany változatnál ráadásul választhatunk fekete és fehér szíj közül. A Leafit K7 bevezető ára 31.990 Ft, ezért az összegért ingyenes és gyors szállítás, 1 év teljes körű hazai garancia, 30 napos visszavásárlási garancia, valamint egy ajándék kijelzővédő fólia is jár.

 

Forrás: okosora.net

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid