Közeleg a Xiaomi Mi MIX 4 bemutatója

0

Egyre sűrűbben lehet hallani különböző híreket a Xiaomi Mi MIX 4 kapcsán. Az egyre gyarapodó szóbeszédek arra engednek következtetni, hogy az okostelefon bemutatója már nincs túlzottan messze. Ezt támasztja alá az is, hogy a kínai telekommunikációs hivatal végre megadta a készülék forgalomba helyezéséhez szükséges engedélyeket, a tanúsítványi eljárás dokumentációjából pedig kiolvasható néhány részlet az érkezőfélben lévő prémium mobilról.

A Xiaomi Mi MIX 4 a 2106118C modellszámot viseli a TENAA adatbázisában, korábban ugyanezzel a számmal tűnt fel a 3C hivatalánál is, amely hasonló tanúsítványi eljárások levezénylésével foglalkozik. A kínai telekommunikációs hivatal listázása szerint az új Mi MIX modell 8 vagy 12 GB RAM-mal, valamint 256 GB-os háttértár kapacitással kerülhet a boltok polcaira. Az okostelefon duál SIM foglalattal és 5G kompatibilitással egyaránt bírni fog.

Korábbi hírek szerint a mobil belsejében a számításokat Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet végzi majd, és a készülék akkumulátora támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltést vezetéken keresztül. Más szóbeszédek értelmében a Mi MIX 4 hajlított panellel és kijelző alá szerelt “láthatatlan” előlapi kamerával léphet a világot jelentő deszkákra.

Előzetes renderek

A friss hírek alapján a Xiaomi Mi MIX 4 valamikor augusztusban debütálhat, mégpedig a kínai gyártó saját fejlesztésű felhasználói felületével, a MIUI 13-mal egyetemben. Nyilván erre még nem vehetünk mérget, de az egyre sűrűsödő, sikeresen teljesített tanúsítványi eljárások alapján a készülék érkezésére már nem kell sokat várni.

Ez is érdekelhet: 

 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid