A Samsungnak jól sikerült az idei második negyedév

0

A Samsung végre publikálta 2021 második negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését, és mondanunk sem kell, a számok most is lenyűgözőnek tűnnek. A dél-koreai vállalat éves szinten 20 százalékos forgalomnövekedést, és a tavalyi év azonos időszakához viszonyítva 54 százalékkal nagyobb profitot könyvelhetett el.

A pénzügyi jelentésben a Samsung teljesen őszintén elárulta, hogy egyes üzletágakban továbbra is érződik a járvány hatása, de arra számítanak, hogy az év második felében már olyan állapotok fognak uralkodni a piacon, mint 2019-ben. A Samsung IT és mobil kommunikációs részlege éves szinten 9 százalékkal tudta növelni forgalmát, viszont az előző negyedévhez viszonyítva 22 százalékkal csökkent a gyenge szezonális eredmények miatt.

A második félévre vonatkozó elvárások szerint az 5G térnyerése tovább folytatódik, ugyanakkor még mindig megvan az esélye annak, hogy a koronavírus megzavarja az alkatrészellátás folyamatát.

A gyártó szeretné megerősíteni a csúcskategóriás szegmensben betöltött fontos szerepét, amihez az augusztus 11-én bemutatásra kerülő hajlítható készülékeket tekinti legfontosabb segítségének. Állításuk szerint az újdonságok fokozni fogják a versenyképességet és a felhasználói élményt is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid