Megvan, mikor érkeznek az új Nokia csúcsmobilok

0

A Nokia 9-cel kapcsolatban már számos értesülés és pletyka látott napvilágot, hogy ezt a népszerű közhelyet használjuk, és most újabb okosságok kerültek ki a világhálóra a finnek felsőkategóriás mobilját illetően. A kínai eredetű jelentés értelmében a készülék már a következő hónapban bemutatásra kerülhet, és ami azt illeti, nem érkezik egyedül. 

A HMD – tudjátok, ez a cég felel a Nokia mobilok forgalmazásáért – január 19-én termékbemutatót fog tartani Kínában, és ha hihetünk ezeknek az újdonsült információknak, a rendezvény legnagyobb sztárja a Nokia 9 lesz, ami egy valamilyen ráncfelvarrt Nokia 8 készülék társaságában érkezik. A telefonokat a kínai piac igényei szerint fogják testreszabni, ami elsősorban a Google Szolgáltatások cseréjét jelentheti egy vagy több helyi megoldásra. Persze a későbbiekben nemzetközi kiadásra is lehet majd számítani.

Az értesülések forrása az árakról is tudni vél ezt-azt, szerinte a Nokia 9 560 dollárba fog kerülni, amiért cserébe egy 6GB/64GB-os verzió üti a markunkat, ám ha ennél többre vágynánk, akkor lesz 6GB/128GB-os modell is, 635 dollárnak megfelelő jüanért.

A specifikációk a következőképp alakulhatnak az eddigi szóbeszédek szerint: 5.5 colos, 18:9-es QHD+ megjelenítő, Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet, duál hátlapi kamera, valamint IP67 tanúsítványnak megfelelő ellenállás a vízzel és a porral szemben. A fülhallgatónak dedikált 3.5 mm-es aljzat sajnos valószínűleg már el fog maradni ezekről a modellekről.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid