Megvédte a Galaxy Note 9-et a Samsung vezetője

0

Alig pár napja mutatták be a Samsung Galaxy Note 9 készüléket, ami mint minden frissen érkező termék, kap hideget és meleget. Hogy a szakma miért van érte odáig, arról már értekeztünk, ugyanakkor sokan a forradalmi újításokat és az innovációt hiányolják a mobilból. A botrányos Galaxy Note 7 is csak két generációval ezelőtt debütált, így összességében érthető, hogy a Samsung mobilos részlegének első embere miért emelt szót, és vette védelmébe a frissen leleplezett okostelefont.

A Galaxy Note 8 sokban segített feledni az elődje botrányát, de ettől még nem nyugszik kevesebb felelősség az új Note telefon vállán. A Samsung Mobile vezérigazgatója igyekszik biztosítani mindenkit, hogy ezúttal még véletlenül sem történhet olyan fiaskó, mint a hetes számú Note esetében, és egyúttal hangot adott reményeinek, melyeket az okostelefonnal kapcsolatban táplál. DJ Koh említette, hogy ugyanaz a minőségellenőr csapat dolgozott a Note 9-en, mint amelyiket két évvel ezelőtt összeállítottak. Így, bár ez a telefon bír a legnagyobb akkumulátorral a Galaxy Note mobilok történetében, kizárt, hogy bármilyen a felhasználókat érintő biztonsági probléma felüsse a fejét a készülék miatt. A koreai vállalat első embere azt nyilatkozta, hogy a Galaxy Note 9 akkumulátora biztonságosabb, mint valaha. A júzereknek nem kell többé aggódnia telepek és aksik miatt, soha többé.

DJ Koh emellett határozottan biztos abban, hogy a Galaxy Note 9 túlteljesíti elődeit az eladásokban, és mindez az elsőrangú hardvernek, a méretes telepnek, és az S Pen új funkcióinak lesz majd köszönhető. A Samsung Mobile vezetője említette még az intelligens kamerát is, és mindezen tulajdonságok mellett úgy véli, a Samsung Galaxy Note 9 sokkal sikeresebb lesz, mint az elődje. Egy ilyen kijelentésnek természetesen csakis az idő lehet a bírája, hiszen majd csak hónapok múlva derül ki, mennyire volt megalapozott a Samsung vezérigazgatójának optimizmusa. Gondoljatok csak arra, milyen komoly konkurens készülékek jönnek még az idén, az almás csapat is készül valamivel, és a Huawei sem fogja tétlenül nézni, ahogy a Galaxy Note 9 learatja a babérokat…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid