Hatalmas akciókkal nyit a Xiaomi hivatalos boltja Budapesten

0

Nem kell már sokat várni a Xiaomi első itthoni üzletére, amely ebben a hónapban nyílik majd a Lurdy Ház bevásárlóközpontban, és ennek alkalmából több akcióval is készül a gyártó.

Szerencsére már minden részlet ismert, így rá lehet készülni az eseményre. A budapesti bolt a Lurdy Házban nyílik majd, méghozzá augusztus 25-én. Szombat délben kezdődik a hivatalos megnyitó, de valószínűleg már a nyitásra érdemes lesz odaérni. Az indulás alkalmából a következőkkel kedveskednek a látogatóknak.

  • Elérhető lesz egy kvíz, amelyet kitöltve értékes nyereményekhez juthatunk hozzá. Ez a kvíz már hamarabb hozzáférhető lesz, és a 14:00-kor történő sorsoláson is jelen kell lennünk, hogy megkapjuk az ajándékot.

  • 13:00-kor 1000 db Mi cupkake (muffin) kerül majd kiosztásra.
  • Aki augusztus 25-én vásárol a botlban olyat terméket, ami nem akciós, az részt vesz majd a 20:00-kor tartandó sorsoláson, melyen a győztes egy Xiaomi Redmi Note 5-tel lesz gazdagabb. (A Xiaomi magyarországi Facebook oldalán nyomon követhető majd a sorsolás.)
  • Akik a bolt nyitásán készítenek egy fotót, és azt megosztják Instagramon a #MiStoreLurdyOpening hashtaggel, azok között egy Amazfit Bip okosórát sorsolnak majd ki.
  • Hatalmas leárazások is lesznek, ám ezek csak korlátozott számban elérhetőek majd. A Redmi 5-ből 20 db mindössze 22.450 Ft-ért vásárolható majd meg, de a Mi Band 2 3.495 Ft-os ára is elég csábító. Telefon vásárlása mellé mindössze 10 Ft-ért vehetünk majd Pocket Speaker 2-t, a Xiaomi In-Ear Basic pedig szintén 10 Ft-ért érhető majd el, 1000 darabos készlet erejéig.

  • Ezen kívül is több termék lesz megvásárolható 25-50%-os kedvezménnyel:

A hírek szerint a Xiaomi legújabb mobiljai is jelen lesznek a megnyitón, mint a Redmi 6, Mi A2, Mi A2 Lite és a Mi 8.

A boltnyitón megtalálható lesz a gyártó híres elektromos rollere is, amelyet tesztpályán lehet majd kipróbálni. Emellett meg is vásárolhatjuk majd 119.900 Ft-os áron.

Ha tehetitek, nézzetek el a rendezvényre, hiszen rengeteg érdekes kütyü lesz kiállítva, és szuper akciókat foghattok ki, egy kis szerencsével pedig akár nyereményekkel is gazdagodhattok. A jó hangulat garantált!

Forrás: Xiaomi Magyarország

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid