Itt az új Meizu EP52 Lite Bluetooth fülhallgató, és meglepően olcsó lett

0

Megérkezett a Meizu legújabb fülhallgatója, amely a nagy sikerű EP52 egy olcsóbb, “könnyített” verziója. A minőségre szerencsére így sem lehet majd panasz, az ára pedig nagyon baráti lett.

A Meizu EP52 Lite füles is Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik majd mobilunkhoz, és a szokásos nyakba akasztós kivitelt kapta. Hétköznapi használatra és sportolásra egyaránt ajánlott, utóbbinál pedig remekül fog jönni az IPX5-ös védettség, melynek köszönhetően sem az izzadság, sem egy könnyed eső sem tehet kárt benne.

Szerencsére nem csak kedvenc zenéink hallgatására szolgál, hiszen a pehelysúlyú (16 gramm) füles headsetként is használható, köszönhetően a vezetéken elhelyezett mikrofonnak. Ez egyébként a kontrolleren található, melynek a gombjai olyan hasznos funkciókat biztosítanak, mint a hangerő állítás, számváltás, stb.

A Meizu EP52 Lite megkapta a manapság oly népszerű mágneses funkciót is, így amikor nem használjuk, akkor a fülbe dugható részek hátulját összekapcsolhatjuk, ezzel megakadályozva, hogy esetleg kiessen a nyakunkból. Így tehát használat közben, és azon kívül sem lesz panasz a komfortérzetre, nem véletlenül ajánlják aktív tevékenységekhez is.

Akkumulátorból egy 100 mAh-s telepet kapunk, amely nagyjából 8 órányi zenehallgatást teszt lehetővé, és 200 órás készenléti időt ígér, a töltése pedig 1.5 órát vesz igénybe. A füles jelenleg fehér, kék és szürke színben érhető el.

A Meizu EP52 Lite kifejezetten ütős ajánlatnak tűnik, az árcédula pedig még vonzóbbá teszi. A bevezető ára jelenleg 18.99 dollár (5.200 Ft), és ez még nem minden. Minden délelőtt 11 órától (szeptember 30-ig) az első 50 vásárló mindössze 9.99 dollárért juthat hozzá. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid