Meizu Pro 7 – Hajlított kijelzővel és iPhone-dizájnnal jöhet

0

Bár a hajlított megjelenítők strapabírása megkérdőjelezhető, a népszerűségük semmiképp. Ezt a popularitást a Samsung mellett más gyártók is igyekeznek meglovagolni, köztük a kínai Meizu is, ami – ha valósak új csúcsmodelljének kiszivárgott adatai -, igencsak oda fogja magát tenni ebben a témában. 

A Meizu Pro 6 alig fél évvel ezelőtt debütált, de már ajtónkon kopogtat a folytatás. A kínaiak telefonja szeptember 13-án kerül bejelentésre, és nem csak a koncepció – vagyis a kijelző -, hanem a belbecs is szorosan kapcsolódik majd a dél-koreai titánhoz. A hajlított QHD képernyő mögött ugyanis egy Exynos 8890 lapka dolgozik majd 4 GB RAM társaságában. Ha emlékeztek, ugyanez a chipset felelős a Galaxy S7 edge belsejében a számításokért. A hátlapi kamera felbontása 12 megapixeles lesz, amelyet a frontoldalon egy 5 megapixeles szenzor egészít ki.

A Meizu Pro 7 AnTuTu adatlapja és a bemutatóra szóló meghívó

A Meizu Pro 7 AnTuTu adatlapja és a bemutatóra szóló meghívó

Hogy igazán érdekes legyen a történet, a Galaxy S7 hardvere mellett egy iPhone-ra hajazó dizájnról is beszélnek a Meizu Pro 7 kapcsán. Akadt már több kiszivárgott kép a készülékről, itt egy újabb, amelyen szemből lehet megtekinteni a kínaiak mobilját.

meizu-pro-pic

Egyelőre ennyit tudni, hogy aztán ebből mi valósul meg, és mi nem, az vélhetően kiderül a szeptember 13-ai bemutatón. Ti mit szólnátok egy hajlított kijelzős Meizu csúcsmobilhoz?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid