Microwear L7 bemutató – Vízálló, divatos okosóra kedvező áron

0

Az új Microwear L7 okosóra számos remek tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik, ráadásul elég mutatós lett. Jó hír, hogy nem spórolták le a vízállóságot, és az ára is kifejezetten olcsó.

A Microwear L7 fejlett chipekkel és szenzorokkal rendelkezik a burkolat alatt, ami nem csupán csinos, de vízálló is egyben, mégpedig az IP68 besorolás szerint. Az okosóra egész vékony lett, több változatban is elérhető, a szíja pedig cserélhető.

A beépített Bluetooth modem segítségével a kapcsolat stabil lesz, és miután megtörtént a párosítás, minden szokásos dolgot elintézhetünk a készülék segítségével. Alkalmas többek között telefonálásra is, bár saját SIM foglalata nincs, de a mobilunkon keresztül tudunk vele hívásokat fogadni és indítani.

Az 1,3 hüvelykes, teljes kör alakú kijelzőn minden értesítés és üzenet tisztán látható lesz, hiszen a megjelenítő felbontása 240×240 képpont, a gyártáskor felhasznált technológia pedig IPS LCD.

A kalória, a lépések számlálása manapság már mondhatni alapvető okosóra funkciók, és kevés olyan viselhető eszköz létezik, ami ne figyelmeztetne, ha túl régóta ülünk, vagy nem fogyasztottunk elegendő folyadékot. Az L7 okosóra viszont számos egyéb dolgot is monitoroz, többek között a pulzust, véroxigén szintet, de még EKG funkcióval is rendelkezik.

Az óra és a párosított eszközök között kétirányú keresés is lehetséges, vagyis meg tudjuk vele csörgetni a telefont és fordítva. A készülék továbbá képes Bluetooth kapcsolaton keresztül vezérelni az okostelefon kameráját, valamint médialejátszóját, így a zenehallgatás is kényelmesebb, nem kell állandóan elővenni a mobilunkat, ha számot akarunk váltani például.

A Microwear L7 okosóra 4-féle verzióban érhető el a GearVita oldalán, ezek csak külsőleg térnek el, az áruk pedig egységesen 54,99 dollár. Az YRL7MC kuponnal viszont ez 37,99 dollárra csökkenthető. Az EU Priority Line szállítással így 13.500 Ft körül lesz a végösszeg (általában vámmentes, de nem mindig). Részletek és rendelés ezen a linken.

Márkás, bevált okosórák az alábbi cikkben találsz:

 

További akciók (néhány már lehetséges, hogy lejárt):

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 41 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Külföldi oldalakon célszerű PayPallel fizetni!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid