Mostantól hang- és videohívásokat is indíthatunk az X Android verziójában

0

A korábban Twitterként ismert X mostantól támogatja a hang- és videóhívások lebonyolítását Android operációs rendszeren. A funkció már október óta elérhető az iOS felhasználók számára, az app zöld robotos változatába viszont csak most érkezett meg.

Akárcsak iOS-en, a funkció használatához X Premium előfizetés szükséges, enélkül nem indíthatunk hívásokat, viszont fogadni már akkor is lehet ezeket, ha csak egy szimpla, ingyenes regisztrációnk van az oldalon. A hang- és videóhívások a közvetlen üzenetek menüben találhatók.

A felhasználók a beállítások lapon keresztül azt is szabályozhatják, hogy ki hívhatja fel őket. A címjegyzékben szereplő személyek, az ellenőrzött felhasználók és az általuk követett profilok közül tudnak majd választani. Az X Súgóközpontban további részleteket találhattok a hang- és videóhívásokról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid