Több év stagnálás után fejlődhet a Samsung Galaxy S23 szelfikamerája

0

Az Ultra modelleket nem számítva a Samsung ugyanazt a 10 MP-es szelfikamerát használja a Galaxy S szériás csúcskészülékeken már az S10 óta, vagyis jó ideje nem volt előrelépés ezen a téren. Az S20, az S21 és az S22 mobilok után az S23 esetében végre történhet némi fejlődés az előlapi egységben, bár ez sem lesz túlzottan nagy volumenű, legalábbis ami a felbontást illeti.

A legfrissebb értesülések szerint, amelyeket a holland GalaxyClub publikált, a Samsung döntéshozói egy 12 megapixeles előlapi kamera bevezetését fontolgatják a jövőre debütáló Galaxy S23 készülékeken. Azt még nem tudni, hogy ez a bizonyos modul továbbra is egy kivágás belsejében foglal majd helyet, vagy esetleg valamilyen technológiai megoldásnak köszönhetően beköltözik a kijelző mögé. Az is kérdéses, hogy ezek a bizonyos modulok kapnak-e optikai képstabilizátort vagy sem.

Galaxy S22 széria

Arról sem hallani egyelőre semmit, hogy a Galaxy S23 Ultra előlapi kamerájának növelnek-e a felbontásán, vagy megmarad az a 40 megapixeles megoldás, amelyet a jelenlegi modell, vagyis a S22 Ultra esetében alkalmaztak.

Mivel a Samsung Galaxy S23 készülékek érkezéséig még rengeteg idő van, még történhetnek változtatások a tervezőasztalon, illetve vélhetően fogunk is hallani ezekről, ahogyan egyre közelebb kerül a várhatóan 2023 januárjában esedékes bemutató.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid