Nagyon drága lesz a Galaxy S5 Mini

1

Korábban beszámoltunk a Samsung új Galaxy S5 Mini készülékéről, és a részletes leírásból kiderült, hogy az eredeti S5-ben is megtalálható extrák ellenére még mindig egy középkategóriás mobilról van szó.

A 4.5 colos 720p-s Super AMOLED kijelző még egész jónak mondható (de nem kiemelkedő), a négymagos 1.4GHz-es Cortex-A7-es processzor viszont egyértelműen kizárja, hogy egy csúcskategóriás mobilról lehessen beszélni. A 1.5GB RAM pedig szintén csak átlagosnak mondható.

Ami a készülék mellett szól, az a por- és vízállóság, az ujjlenyomat-olvasó, a pulzusmérő, valamit azok a szoftveres megoldások, amiket a Galaxy S5-ben már láthattunk. Persze ezek még azért nem indokolnak olyan árat, amiből simán megvehetünk egy felső kategóriás mobilt is.

SM-G800H_GS5 mini_Blue_11

Az első információk  alapján kiderült, hogy 479 euró lesz a Galaxy S5 Mini ajánlott fogyasztói ára az európai országok számára. Azóta néhány helyen már előrendelhetővé vált a készülék, és a korábbi hírek beigazolódni látszódnak. Az Egyesült Királyságban 369 angol fontba kerül a mobil, míg Németországban 449 euró az előrendelési ár. Akárhogy is számoljuk, ezek 140 ezer Ft körüli összeget jelentenek, ami azért nem kevés. Összehasonlításképpen az új LG G3 már 160 ezer Ft-ért beszerezhető hazánkban függetlenül, az Oppo Find 7a pedig 120 ezer Ft körüli összegért rendelhető meg.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid