Retina szkenner a Samsung Galaxy Note 4-ben?

0

A legfrissebb pletykák szerint a Galaxy Note 4 valami új, továbbfejlesztett biztonsági berendezéssel kerülhet majd forgalomba. A @SamsungExynos tweetje alapján egy egyedi tulajdonságunk alapján történik majd az azonosítás. 

note-4-retina-scanner

Ez az egyedi tulajdonság leginkább az ujjlenyomatra vagy a retinára utalhat, de a képen látható szem azért elég sokatmondó. Ráadásul ujjlenyomat-olvasó már sok modellben van, tehát ez nem igazán számít újdonságnak.

A hír persze elég gyenge lábakon áll, hiszen kevés konkrétumot kapunk. Ráadásul sok korábbi készülékről halhattuk már, hogy retina szkenner lesz benne, de eddig egyszer sem teljesült a dolog.

A Samsung Galaxy Note 4 egyébként valószínűleg szeptember elején lepleződik majd le a berlini IFA kiállításon. Várhatóan egy 5.7 colos QHD felbontású Super AMOLED kijelzőt kapunk majd, hardver terén pedig kétféle változat is lesz.  Az egyiket a nyolcmagos Exynos 5433 processzor hajtja majd, a másikat pedig a Snapdragon 805. Szinte biztos a 3GB RAM, a 16 megapixeles kamera (talán optikai képstabilizátorral), valamint az Android 4.4-es rendszer.

SamsungExynos

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid