Nagyon jól fogy a Honor 20

0

Hiába került a Huawei az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi háború célkeresztjébe, ez nem befolyásolta az alájuk tartozó Honor márkát abban, hogy remek eladásokat produkáljanak a legutóbbi zászlóshajójukkal, a Honor 20-szal. Egy friss bejelentés szerint a készülék eladásai máris komoly mérföldkőhöz értek, aminek nem csupán a cég, de valószínűleg a rajongók is örülni fognak.

A Honor 20 májusban, egy londoni rendezvény keretein belül került bemutatásra, ám eddig csak Kínában jelent meg, ahol június elején indult a forgalmazás. 14 nappal a start után több, mint egymillió Honor 20 példány talált gazdára, ami tényleg óriási eredmény, és okkal lehet ünnepelni. Ebben ráadásul nincs benne a Honor 20 Pro, ami csak a napokban jelenik meg az országban.

A Kínán kívüli vásárlóknak sem kell már sokat várni a telefonra, hiszen elvileg még a héten elindul az európai értékesítés, egészen pontosan június 21-én, első körben az Egyesült Királyságban. A kiválasztott forgalmazóknál beszerezhető készülék 399 fontos (~145 ezer Ft) áron fog menni, és azok, akik előrendelnek, a mobil mellé teljesen ingyen kapnak egy Honor Watch Magic okosórát is.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid