2 nap múlva érkezik a Xiaomi MIX Fold 2

0

Hallani már egy ideje arról, hogy a Xiaomi készül a háttérben a következő hajlítható kijelzős okostelefonnal, és a jellemzők kapcsán is voltak már értesülések. Most pedig végre hivatalosan is megerősítették a MIX Fold 2 érkezését, ráadásul már nem is kell sokat várni a bemutatóra, augusztus 11-én tartják az eseményt.

A Xiaomi nemrég publikált egy plakátot a kínai közösségi médiában, ami a MIX Fold 2 bemutatójára hívja fel a figyelmet. Az esemény augusztus 11-én, vagyis mindössze 2 nap múlva lesz, és egy előzetes képet is kapunk a mobilról, ami alapján kifejezetten vékony kialakítással bír majd.

A különböző bennfentesek is a Xiaomi MIX Fold 2 érkezéséről beszélnek, olyanok, mint Digital Chat Station, aki kiszúrta, ahogyan a Xiaomi egyik termékmenedzsere olyan képernyőképet készített, ami sanszosan a hajlítható okostelefonnal lett rögzítve. A szóban forgó kép felbontása 1080 x 2520 pixel, ami megerősíti, hogy a külső képernyő 21:9 képarányú lesz. Az eredeti MIX Fold külső megjelenítője 27:9-es képaránnyal bírt.

A belső, hajlítható kijelző pedig várhatóan 10,3:9 képaránnyal fog rendelkezni, a korábbi 4:3 helyett. A külső panel egyébként 90, a belső pedig 120 Hz-es képfrissítésre lesz képes az előzetes információk szerint.

Ami pedig a mobil belsejében szolgálatot teljesítő hardvert illeti, Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletre számíthatunk, amely mellé 12 GB RAM és 512 GB vagy 1 TB belső tárhely kerül, a választott kiszereléstől függően. A készülék energiaellátásáért felelős akkumulátor támogatni fogja az 56 wattos gyorstöltést, akárcsak a korábbi modell.

Augusztus 11-én nem csak a MIX Fold 2 lép a világot jelentő deszkákra, bemutatják a 12,4 colos Xiaomi Pad 5 Pro táblagépet, valamint a Xiaomi Buds 4 Pro fülhallgatót is.

Egyébként a Redmi K50S Pro is egyre többször szerepel a szivárogtatásokban, a 200 megapixeles kamerával szerelt okostelefon szintén a közeljövőben debütálhat, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudjuk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid