Jövő héten mutatják be a ColorOS 13-at

0

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a OnePlus bejelentette Oxygen OS 13 rendszerét, amely számos elemét vette át a testvérgyártó, vagyis az Oppo által fejlesztett ColorOS ökoszisztémának. Most pedig arról adhatunk hírt, hogy ennek is hamarosan megérkezik a legújabb verziója, a ColorOS 13, amelynek alapjait természetesen szintén Android 13 fogja szolgáltatni.

Az Oppo hivatalosan is bejelentette, hogy augusztus 18-án útjára indítja a ColorOS 13 operációs rendszert. Az esemény tiszteletére rendeznek egy eseményt is, amely helyi idő szerint 11 órakor veszi majd kezdetét. Ha netán nem tudsz hirtelen elugrani Kínába, akkor sem kell aggódni, mert a rendezvényt közvetíteni fogják a gyártó hivatalos YouTube csatornáján, illetve a közösségi felületein.

A gyártó azt is elárulta, hogy az új rendszer alapjait az Android 13 szolgáltatja, és az Oppo szerint integrálni fogja annak minden alapvető biztonsági és adatvédelmi funkcióját, valamint biztosítani fogja a Google Material You-hoz hasonló testreszabási lehetőségeket is. A ColorOS 13 mindezek mellett új külalakkal és funkciókkal érkezik, amelyek fejlesztésekor arra törekedtek, hogy a rendszer jobb felhasználói élményt biztosítson a nagy méretű kijelzőkön, illetve zökkenőmentes összeköttetést akár több eszközzel egyszerre, ezáltal fokozva a hatékonyságot és a produktivitást.

Oppo Find X5 Pro

Azt egyelőre nem tudni, hogy a ColorOS 13 stabil verziója mikortól lesz elérhető, de azok a felhasználók, akik Oppo Find N, Find X5 vagy Find X5 Pro készülékkel rendelkeznek, illetve a kiválasztott régiók valamelyikében tartózkodnak, már most regisztrálhatnak a rendszer béta verziójára. Egyelőre a kínai, az ausztráliai, a francia, az indonéziai, a malajziai, a thai, a vietnámi és az Egyesült Arab Emírségekben élő telefontulajdonosok élhetnek a fent említett lehetőséggel.

Az Oppo-nak amúgy mostanában meggyűlt a baja a német hatóságokkal, amelyek jelenleg tiltják a gyártó készülékeinek forgalmazását.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid