Napvilágra kerültek a Xiaomi Mi5 és Mi5 Plus specifikációi

0

Egy frissen kiszivárgott jelentés szerint a Xiaomi nem egy, hanem egyenesen két zászlóshajóval készül, amelyeket júliusban mutathatnak be. 

Az állítólagos csúcsmodellek a Mi5 és a Mi5 Plus névre hallgatnak, és ha igazak a lenti jellemzők, valódi nagyragadozók lesznek. A Mi5 egy 5.2 hüvelykes kijelzővel, 64 bites, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810-es processzorral, 3 vagy 4 GB RAM-mal és egy 16 megapixeles elsődleges kamerával lesz ellátva. A burkolat alá még egy méretes 3000 mAh-s telepnek is jut majd hely, ráadásul egy ujjlenyomat-olvasóval ellátott “Home” gombot is kaphat a készülék.

Ahogyan az a névből sejthető, a Mi5 Plus a Mi5 nagyobb méretű kiadása lesz, egy vérbeli phablet, amelyen élmény lesz a tartalomfogyasztás. A nagy képernyős telefonok kedvelői bajosan tudnak majd ellenállni 6 hüvelykes, 1440×2560 felbontású kijelzőjének, amely mögül a lóerőket sem sajnálta a gyártó. Egy Qualcomm Snapdragon 810-es lapka és 4 GB RAM felel majd azért, hogy ezen a tűéles megjelenítőn egyszer se legyünk szemtanúi akadásnak vagy fagyásnak. Ha esetleg érdekelne, milyen félelmetes kunsztokra képes egy 4 GB RAM-mal szerelt okostelefon, feltétlen ajánlom megtekintésre korábbi cikkünket.

Az előbbieken túlmenően a Mi5 Plus is egy 16 megapixeles hátlapi kamerát kaphat, optikai képstabilizátorral. A bemutató tehát júliusban várható, akkor a többi részletre is fény derül.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid