Nem lesz Vasemberes Note 4, de egy srác csinált magának

1

A Samsung és a képregénykirály Marvel között már régóta partneri kapcsolat áll fenn, amelynek eredménye volt többek között az idei csúcsmodell, a Galaxy S6 edge Vasemberes kiadása. A Note 4-ből sajnos nem lesz ilyen változat, de ez egy cseppet sem zavarta történetünk leleményes főhősét.

Meg nem nevesített főszereplőnk úgy döntött, nem akad fenn azon, hogy a Samsung Galaxy Note 4-nek nincs – és jó eséllyel nem is lesz – Vasemberes kiadása.

galaxy-note-4-iron-man

Ő maga készített el egy külön példányt, amelyért valószínűleg nem is kellett horribilis összegeket kifizetnie. Kerített megfelelő minőségű, vékonyságú és színű bőrt, majd ezzel vonta be a készüléket, így a hatás teljesen olyan, mint a Vasemberes S6 edge esetében.

galaxy-note-4-iron-man

galaxy-note-4-iron-man

Ehhez már csak egy témába vágó, Vasembert ábrázoló háttérkép kellett, hogy elkészülhessen a képregény fan haverokat irigykedésre késztető, impozáns okostelefon. És még csak nem is került egy vagyonba. :)

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid