Nem mostanában debütál a Snapdragon 855-ös Redmi mobil

0

A kínai Redmi egyik slágerhíre az volt a közelmúltban, hogy a márka termékprofilja ellenére készíteni fog egy Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlettel szerelt okostelefont, ami így nyilvánvalóan a felsőkategóriában próbálhatna szerencsét. Ezt a vállalathoz köthető hivatalos források is megerősítették, ám a legfrissebb értesülések szerint nem érdemes féllábon várni a csúcskategóriás Redmi telefon érkezéséig, és az is kiderült, miért.

Az új hírek forrása ezúttal is teljesen hivatalos, ugyanis a cég vezetője, Lu Weibing egy Weibo poszt alatti, rajongókkal folytatott beszélgetésben türelemre intette a Redmi fanokat. Először is biztosított mindenkit, a Qualcomm Snapdragon 855 chipsettel érkező Redmi okostelefon létezik, fejlesztés alatt áll, viszont kicsit később fog érkezni, mint ahogyan eredetileg tervezték, sajnos még várni kell rá. A vállalatnak egy érthető magyarázata van a késésre.

A cég jelenlegi legfontosabb feladata az, hogy a lehető leghamarabb több, mint 10 millió készüléket értékesítsen, és most elsősorban a Redmi 7, illetve Redmi Note 7 modellekre gondolnak. Bár az indok érthető, a rajongók némileg csalódottan vették tudomásul a Redmi csúcstelefon késését, hiszen egy ilyen készülék sokaknak lehet majd kiváló alternatíva.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid