90 ezer Ft alatt a Niubility N2 elektromos roller: 120 kg-os teherbírás és akár 32 km hatótáv

0

A Niubility N2 elektromos roller a városi cirkálás kiváló eszköze lehet, manapság meg pláne, amikor inkább érdemes kerülni a tömegközlekedést. Szeretni fogjátok a kis gépet, ami 25 km/órával repeszt, elbírja a 120 kg-os felhasználókat is, és el lehet vele gurulni akár 32 km-t egyetlen feltöltéssel. A roller, mondanunk sem kell, ezúttal is európai raktárból érkezik, szóval nem kell rá heteket várni, és az extra költségek miatt sem kell aggódni, hála a Tomtop ajánlatának. 

A Niubility N2 elektromos roller most mindössze 282,34 dolláros áron rendelhető, ami hazai pénzben cirka 85 300 forintot jelent, amennyiben használjuk az NBN2 kupont a rendelés véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Niubility N2 elektromos roller rövid ismertető

Külső

A roller váza összehajtható, ami jelentősen megkönnyíti a tárolást, vagy ha szállítani kell. Ha szét van nyitva a masina, akkor 117 x 47 x 124 cm-es méretekkel rendelkezik, miközben 14 kg-ot nyom.

A masszív alumínium konstrukció – ahogyan a bevezetőben is írtuk – elbírja a 120 kg-os embereket is, általában 100 kg-nál szokott megállni a tudomány ázsiai rollerek esetében, így ez mindenképpen dicséretes.

Az N2 pneumatikus, vagyis fújható kerekeken gördül, amivel nem olyan rázós az utazás, mint a tömör kerekeknél, ráadásul elég nagyok is ebben az esetben, 10 colosak.

Funkciók

A Niubility N2 elektromos roller belsejében egy 350 wattos elektromotor zakatol, neki köszönhetően elérhető az akár 25 km/órás maximális sebesség, illetve minden legfeljebb 25 fokos emelkedő meghódítható a gépezettel.

A tárcsafék mellett saját világítás teszi biztonságosabbá a közlekedést, a többfunkciós kijelző pedig minden fontosabb adatot megjelenít számunkra, jelzi az adott sebességet, hogy melyik üzemmódot használjuk, illetve mennyi töltöttség van az akkuban. A rollert bárki használhatja 120 és 200 cm-es magasság között.

Hatótáv

Az elektromos roller belsejében egy 10 Ah kapacitású lítium akkumulátor található, amely egyetlen, nagyjából 5-6 órát igénylő töltéssel képes akár 27-32 km-es hatótávolságot biztosítani.

A Niubility N2 elektromos roller most mindössze 282,34 dolláros áron rendelhető, ami hazai pénzben cirka 85 300 forintot jelent, amennyiben használjuk az NBN2 kuponkódot. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid