Rejtélyes hibákat produkálnak egyes Samsung Galaxy A és M modellek

0

A Galaxy A és a Galaxy M is kifejezetten sikeres széria, milliószámra fogynak a Samsung középkategóriás modelljei, és többégében elégedettek is a felhasználók ezekkel a készülékekkel. Az elmúlt időszakban azonban több típus esetében is rejtélyes fagyásokról és újraindulásokról lehet hallani.

A beszámolók szerint az érintett készülékek között van a Galaxy M30s, a Galaxy M31, a Galaxy M31s, a Galaxy A50, a Galaxy A50s és a Galaxy A51 is. A jelentésekben arról írnak, hogy számos felhasználónak gyakran lefagy a mobilja, és az sem ritka, hogy maguktól újraindulnak.

A legtöbb problémás modellben Exynos 9610 vagy Exynos 9611 processzor van, és nem kizárt, hogy ennek köze van a jelenséghez, ugyanakkor eddig szerencsére leginkább Indiából érkeztek panaszok, így valószínű, hogy nem minden régió érintett.

Akiknél viszont felmerültek a hibák, azoknak egyelőre nem annyira jók a kilátásaik, ugyanis a Samsung még nem reagált érdemben a panaszokra, akik pedig bevitték a szervizközpontba a készüléküket, azoknak egy 100 dolláros alaplapcserét javasoltak, és ennyit a legtöbben valószínűleg nem költenének egy olcsóbb, középkategóriás telefonra.

A Samsung hivatalos indiai fóruma szerint a problémás esetek több hónapra nyúlnak vissza, és csak bízni tudunk benne, hogy a gyártó kitalál valami megoldást.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid