Október végén egy új Sony Xperia készülék érkezik

0

Augusztus végén startolt a Sony Xperia 1 III, és végre kapható a boltokban az Xperia 5 III is, illetve minden különösebb hírverés nélkül bejelentették nem olyan rég az Xperia 10 III Lite-ot Japánban. Ezeket a megmozdulásokat leszámítva a Sony telefonos részlege eléggé hallgatag volt idén, ám most úgy látszik, valamivel mégiscsak készülnek, a hónap végén ugyanis lesz egy bemutató esemény.

Október 26-án, kedden fognak bejelenteni egy vadonatúj Sony Xperia készüléket. A bemutatóhoz készült plakát alapján egy telefonról (vagy esetleg táblagépről) lehet szó, de azon kívül, hogy a bejelentés a Sony mobilos részlegének hivatalos YouTube csatornáján lesz megtekinthető, semmi nem derül ki szóban forgó újdonság kapcsán.

Az szinte biztos, hogy nem egy Mark IV modell fog érkezni, hiszen a Qualcomm még be sem mutatta az új csúcskategóriás Snapdragon lapkakészletét, ráadásul a Mark III modellek forgalmazása még csak nemrég kezdődött meg érdemben. Forrásaink szerint arra is van némi esély, hogy valamilyen középkategóriás ajánlattal rukkol elő a japán gyártó, ugyanakkor az olyan mobilok, mint az Xperia 10 III Lite, nem sűrűn szoktak saját bemutató eseményt kapni.

Szerintetek mire készül a japán gyártó? Írjátok meg nekünk kommentben!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid