Olcsóbb kiszerelésben is megjelent a Meizu MX6

0

A Meizu MX6 egy igazi felsőkategóriás csúcsragadozó, amit anno a gyártó 4 GB operatív memóriával mutatott be, és kezdett el forgalmazni. Akinek esetleg sok volt a közel háromszáz dolláros ár, és netán úgy érzi nincs szüksége ennyi RAM-ra, mától vásárolhat magának 3 GB-tal szerelt variánst is, természetesen egy mérsékeltebb áron. 

Az új változat bár kevesebb rendszermemóriát tud felvonultatni, az árát is kedvezőbbre szabták az ázsiai vállalat emberei. A 3 GB-os kiszerelés olyan 270 dollárba kerül, természetesen jüanról átszámítva.

meizu-mx6-05

A többi specifikációt viszont szemlátomást nem bántotta a gyártó, vagyis megmaradt az 5.5 colos Full HD megjelenítő, a Helio x20 lapkakészlet, a 32 GB-os belső tárhely, a 12/5 megapixeles kamerapáros, na és persze a 3060 milliamperórás telep.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid