OnePlus 5T megjelenés és várható ár

0

Az elmúlt hetek pletykái, szóbeszédekből után a gyártó végre hivatalosan is felfedte mikor mutatja be a OnePlus 5T készüléket, amelynek érkezése felől immáron teljesen bizonyosságot nyerhettünk. A vállalat nem csupán a dátumot, de a helyszínt is nyilvánosságra hozta, sőt, még az árral kapcsolatban is elhintettek egy fontos infót.

A nagyszabású bemutató Brooklynban kerül megrendezésre november 16-án, helyi idő szerint délelőtt 11 órakor. Persze ez nem feltétlenül újdonság, hiszen korábban volt olyan szivárogtatás, amiben szerepelt ez a dátum, illetve maga a gyártó utalt New York városára, mint lehetséges helyszínre. Mindenesetre a hivatalos megerősítésnek köszönhetően szükségtelenné váltak a további spekulációk. A rendezvényt élőben fogják közvetíteni világszerte stream formájában, de aki nagyon szeretne személyesen jelen lenni, az jegyet vehet a bemutatóra. A belépők árusítása egy speciálisan erre a célra dedikált weboldalon keresztül zajlik, ahol 40 dollárba kerül egy ilyen passzus. A bevétel jótékony célokra lesz fordítva.

A OnePlus 5T már rendelhető lesz november 21-től Észak-Amerikában és Európában, ugyanakkor a türelmetlen indiai vásárlóknak aznap villámvásárt fognak tartani, egyébként náluk november 28-án indul a telefon forgalmazása. A OnePlus közelmúltbéli nyilatkozata szerint a gyártó nem távolítja el a mobilról a jack aljzatot, és számtalan pletyka révén már azt is tudjuk, hogy ez lesz a kínai cég első “keret nélküli”, 18:9-es képarányú megjelenítővel bíró okostelefonja. A panel felbontása várhatóan 1080×2160 pixel lesz, amelynek rejtekében Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet végzi majd a számításokat akár 8 GB RAM társaságában, 128 GB belső tárhellyel megfejelve. A hátlap ékessége a 20 megapixeles duál kamerakészlet lesz, szelfik készítéshez pedig egy 16 megapixeles apparátus áll majd rendelkezésre.

Nemrég a vállalat vezetője ráadásul azt is elhintette egy bejegyzésben, hogy a OnePlus 5T nem lesz drágább, mint 600 dollár. Kiszivárgott hírek szerint pedig annyiba kerülnek majd az új modellek, mint az elődeik, azaz 479 dollár lehet a 64 GB-os kiadás, és 539 dollár a 128 GB-os.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid