Kiszivárogtak a OnePlus 6T árak

0

A OnePlus elképesztő utat járt be az elmúlt évek során, sikeresen bebizonyítva, hogy nem szükséges vagyonokat költeni egy felsőkategóriás okostelefon kifejlesztésére, vagy nekünk annak megvásárlására. Bár a jelenlegi zászlóshajók árcédulája mellett még mindig eltörpülni látszik a OnePlus mobilok következő generációjának vételára, mégis ez lesz a cég eddigi legdrágább modellje a legfrissebb információk alapján.

A kezdetek kezdetén egy OnePlus One mobil 299 dollárt kóstált, és mennyi jóságot kaptunk azért a pénzért, igaz? Azok az idők rég elmúltak, a OnePlus még szerencsére itt van, de úgy látszik, az árazáson kénytelen módosítani valamelyest. Az eladási folyamat, az adminisztráció, és más hasonló költségek növekednek, ráadásul egyre több modern technológiát igyekeznek belezsúfolni a telefonokba, szóval egyáltalán nem a kapzsiság van a jelenség hátterében.

Az itt látható kiszivárgott árak az indiai megjelenéshez készültek, így rúpiában vannak megadva. Míg a OnePlus 6 34.999 rúpiától indult, addig a 6T kezdőára 37.999 rúpia lesz (517 dollár). Persze itt már az alapmodellben is 128 GB tárhely lesz 64 GB helyett, szóval panaszra nem lehet okunk. A további változatok persze szélesebbre nyitják majd buxáink száját, a 8 GB RAM-mal és 128/256 GB belső tárhellyel ellátott változatok ennél többe fognak kerülni.

Természetesen az indiai árak máshol nem mérvadóak, de kiindulási alapnak jók. Az Egyesült Államokban olyan 550 és 600 dollár között lehet majd az indulóár, nálunk pedig ugyanennyi, csak euróban. Persze ez még mindig nem annyira sok, hiszen a jelenlegi csúcskategória árképzése 1000 dollár környékén van, sőt, bizonyos kiszerelések és iterációk esetében jóval meg is haladhatja azt. Változnak az idők, a telefonok drágulnak, nem kivétel ez alól a OnePlus sem, mindenesetre jó látni, hogy a kínai vállalat igyekszik megőrizni létének egyik alapkövét, mely szerint a legjobbat óhajtja kínálni a lehető legkevesebbért. Ti tervezitek, hogy beruháztok egy OnePlus 6T-re?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid