Oppo Find 7 hamarosan – 2K kijelző és 50 megapixeles kamera!?

0

Az Oppo már nálunk sem teljesen ismeretlen gyártó, és a legújabb Oppo Find 7 mobiljukkal egy ilyen komoly készüléket tehetnek majd le az asztalra. Először is említést érdemel az 5.5 colos kijelző, ami nem kevesebb, mint 2560×1440 képponttal rendelkezik, azaz 2K, vagy más néven QHD felbontású. Ez lehet majd a második ilyen készülék, mivel az első nem rég jelent meg a Vivo Xplay 3S személyében.

A komoly kijelzőhöz persze komoly hardver is kell, és az Oppo ezt sem bízta a véletlenre, mivel a Snapdragon 801-es chipset hajtja a Find 7-et. Többek között ilyen processzor van a Galaxy S5-ben és az Xperia Z2-ben is.

find-7

És ez még mindig nem minden, ugyanis a legújabb hírek szerint egy 50 megapixeles kamerát kaphat a készülék. Erre egy kiszivárgott fotóból következtethetünk, ami 8160×6120 pixeles felbontású, és az EXIF adataiból az derül ki, hogy az Oppo Find 7-tel készült. A kép minősége kifejezetten jó, és nem is túl zajos, de azért nem tökéletes. Sokan egyébként arra tippelnek, hogy a Lumia PureView-hoz hasonló kamerát kapunk majd, azaz nem az lesz a célja, hogy ténylegesen ekkora felbontású képeket készítsünk, hanem például egy optikai zoom-hoz hasonló nagyítási funkció. Eredeti kép.

Az Oppo Find 7-et március 19-én mutatják be Pekingben, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid