Óriási az érdeklődés a OnePlus 11 iránt

0

Az elmúlt napokban leplezték le a OnePlus 11-et, ami egyelőre csak Kínában rendelhető, de ott óriási érdeklődés van a zászlóshajó iránt. Kijelenthetjük, hogy valóban nincs szükség Pro modellre, amelynek kaszáját most mondhatni hivatalosan is megerősítették.

Kezdjük akkor a jó hírekkel! A OnePlus China elnöke, Li Jie szerint a 11-es modell már két óra elteltével előértékesítési rekordot döntött. Az első tényleges értékesítésre január 9-én kerül majd sor, és ilyen érdeklődés mellett szinte borítékolható, hogy a mobil kirobbanó siker lesz, vagyis számítani lehet arra, hogy óriási mennyiségű okostelefont vásárolnak meg mindössze percek leforgása alatt. Aztán lehet várakozni az újabb készletekre.

A rangos OnePlus munkatárs a Weibón egy felhasználó kérdésére válaszolva egyenesen kijelentette, hogy nem lesz semmilyen OnePlus 11 Pro, annak érkezésére tehát hiába várunk. A 11-es kiadás hívatott átvenni a korábbi évek Pro modelljeinek helyét – teszi hozzá. Azt azért érdemes hozzátenni, hogy a párbeszéd a rendkívül kifinomult és egyben bonyolult kínai nyelven zajlott, és a gépi fordítás olykor megtréfál bennünket, vagyis még mindig van minimális esély arra, hogy félreértettünk valamit, de ez nem túl valószínű.

Ugyanakkor a jelenlegi gazdasági helyzetben, amelyben az okostelefonos piac folyamatosan hanyatlik, és csak a legnagyobb játékosok tudnak minimálisan növekedni, esetleg stagnálni, talán tényleg nincs szükség egy másik OnePlus zászlóshajóra. Ez nem jelenti azt, hogy sosem lesz már Pro modell, de egy darabig biztosan nem, pláne, ha ezt most maga a gyártó is megerősítette.

A következő nagyobb dobás a vállalat részéről valószínűleg az év második felében érkező OnePlus 11T lesz, de annak megjelenése még jócskán odébb van. Vagyis nincs más dolgunk egyelőre, mint kivárni a OnePlus 11 nemzetközi megjelenését. Az európai bemutatót február 7-én tartják.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid