Pénztárcabarát árral debütált a OnePlus Nord N200 5G

0

A minap szivárogtatták ki a OnePlus Nord N200 5G jellemzőit, és most már hivatalos is a készülék. A remek ár/érték aránnyal rendelkező okostelefon sajnálatos módon egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában lesz kapható, ám az ottaniak egy rendkívül kedvező, 239,99 dolláros, vagyis megközelítőleg 72 ezer forintos áron vehetik birtokba a készüléket.

A vadonatúj mobil a tavaly bemutatott, belépőszintű Nord N100 folytatásának tekinthető, és sokban hasonlít a nemrégiben debütált OnePlus Nord CE 5G, valamint a OnePlus Nord N10 készülékekre. Az okostelefon burkolata műanyagból készült és csupán egyetlen árnyalatban választható, az érdeklődőknek be kell érnie a kék színnel. Ujjlenyomat-olvasót senki ne keressen a hátoldalon, mert az a bekapcsoló gombban található, és akárcsak elődje, ez a mobil is kapott fülhallgató kimenetet. Annak is biztosan sokan fognak örülni, hogy az újdonság bővíthető micro SD kártyával.

A Nord N200 5G előlapját egy 6,49 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítő uralja, amely támogatja a 90 Hz-es képfrissítést. Az okostelefon belsejében a számításokat egy Snapdragon 480G lapkakészlet végzi, amely 5G kompatibilis. A chipset 4 GB operatív memóriával, valamint 64 GB háttértárral egészül ki.

Fényképeket készíteni a hátoldalon található 13 megapixeles elsődleges érzékelővel tudunk, amelyet egy 2 megapixeles makró, valamint egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő támogat. A megjelenítő bal felső sarkában található kivágás 16 megapixeles kamerát rejt magában.

Bár a OnePlus Nord N200 5G nem támogatja a vezeték nélküli töltést, de valamelyest kárpótolhat bennünket az 5000 mAh kapacitású akkumulátor, amely 18 wattos adapterekkel is tölthető. A megfizethető árú telefon az Egyesült Államokban a OnePlus online áruházában, valamint a T-Mobile és a Metro T-Mobile kínálatában lesz elérhető, de a Best Buy, az Amazon és a B&H vásárlói is beszerezhetik a készüléket. A forgalmazás június 25-én kezdődik.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid