Pocsék értékelést kapott javíthatóságra a Nothing Phone (1)

0

A nemrégiben bemutatott Nothing Phone (1) egy valódi kuriózum az okostelefonok világában, őrületes nagy felhajtást kapott, holott csak egy középkategóriás készülékről van szó, amelyet talán csak az egyedi kialakítású hátlap emel ki a konkurens ajánlatok sorából. Meg persze az a tény, hogy a OnePlus társalapítójának, Carl Pei-nek a cége áll a készülék mögött. Az okostelefon hátlapja átlátszó, de ha igazán bele akarsz tekinteni a belsejébe, kénytelen leszel szétszerelni azt. Megspórolta nekünk az erőlködést az egyik veterán YouTube videós, aki végül értékelte a mobil javíthatóságát, ami szerinte nem éppen a legjobb.

A PBKReviews nevű YouTube csatorna tulajdonosa már szétkapott egy pár készüléket, így aztán nem hozta zavarba a Nothing Phone (1) sem. Az alábbi videón megtekinthetitek lépésről lépésre, miként lehet ízekre szedni a prémium középkategóriás okostelefont. Azoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő szerszámokkal és tapasztalattal, nem igazán javasoljuk, hogy kövesse a videós példáját, mert az még a tapasztaltabb szakiknak sem lesz feltétlenül egyszerű feladat.

A felvétel végére a YouTuber értékeli a Nothing Phone (1) javíthatóságát. A készülék egy 10 pontos skálán mindössze 3 pontot szerez, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem könnyű meló a belsejébe mászni, illetve bármely komponens cseréjét eszközölni.

Pedig lehet, hogy kell majd rajta kijelzőcserét végrehajtani, mivel a beépítésre kerülő AMOLED panel állítólag hajlamos arra, hogy bezöldüljön, illetve a kamerakivágás környékén lévő pixelek is szeretnek szétfolyni, vagy bedögleni. Nyilván nem akarjuk senki kedvét elvenni az okostelefontól, de nem hátrányos képben lenni az esetleges hátulütőkkel sem, ezek közül mutat be egyet a fenti videó.

Forrás: PBKReviews

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid