Promóciós videókban mutatkozik be a Sony Xperia 5 IV

0

Ha minden jól megy, akkor még ebben a hónapban forgalmazni kezdik a nemrégiben leleplezett Sony Xperia 5 IV-et. Hogy a várakozás egy kicsit könnyebben teljen, a japán gyártó publikált néhány promóciós videót, amelyeken keresztül még közelebbről megismerhetjük kompakt zászlóshajójukat.

Ha esetleg lemaradtál volna az okostelefon leleplezéséről, akkor azt erre a linkre kattintva pótolhatod, érdemes, mert a bemutató alig 11 perces. Az első promóciós kisfilm a Sony Xperia 5 IV központi témáit járja körbe. Az okostelefont kifejezetten játékra, mozizásra és zenehallgatásra fejlesztették, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy az akkumulátoros üzemidejét tekintve számos nagyobb méretű mobilt is maga mögé utasíthat.

A következő videó alig több, mint egyetlen perc, és egyebek mellett a kamerákat méltatja. Természetesen a készülék olyan extrái is említést kapnak, mint az exponáló gomb, a prémium kategóriában szinte teljesen eltűntnek számító fülhallgató kimenet, vagy a szintén kiveszőfélben lévő micro SD foglalat. Az sem utolsó fegyvertény, hogy telefon a kompakt testébe, amely még az elődökhöz viszonyítva is kisebb, a Sony sikeresen belepréselt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátort.

Az egy kézzel is könnyen kezelhető, felsőkategóriás okostelefonok iránt érdeklődők számára nincs túl sok alternatíva, pláne ha Android rendszert futtató mobilra vágynak. Az Asus Zenfone 9 mellett a Sony Xperia 5 IV lehet az a másik készülék, amelynek beszerzésén érdemes lehet elgondolkodniuk, még akkor is, ha kicsit borsosra sikeredett az árazás.

Forrás: Sony Xperia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid