Hatalmas öngólt lőtt a Google mobilját reklámozó színésznő

0

Úgy látszik, hogy mostanában nem igazán sülnek el jól a fotós promóciók, hiszen nemrég a Samsung és Huawei bukott le kamu reklámmal, most pedig a Google-t hozták kellemetlen helyzetbe.

Bizony, a legnagyobb cégek is tudnak hibázni, bár a mostani fiaskóról az egyik népszerűsítésért felelős híresség tehet. A Google-nél egyébként elég nagy lehet a fejetlenség mostanság, mivel iszonyatosan hamar szivárogtak ki a képek a Pixel 3 XL-ről, ráadásul a feketepiacon még meg is lehetett vásárolni a mobilt, mindezt 2 hónappal a hivatalos bemutató előtt.

Az újabb problémára sem kellett sokat várni, ami egyébként Anushka Sharma nevéhez köthető, aki a Google Pixel egyik nagykövete. A híres indiai színésznőt rengetegen követik Twitteren, és pont itt osztotta meg fotóit, melyekkel a Google Pixel 2 XL kameráját próbálta promózni.

Ám Marques Brownlee (vagyis MKBHD, olvasóink már jól ismerhetik az illetőt) tweetje nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a színésznőt, mivel felhívta a figyelmet a jobb alsó sarokban található szövegre, miszerint iPhone-ról lett feltöltve az adott poszt.

A roppant kellemetlen szituációt elég nehéz lesz kimagyarázni. Elképzelhető, hogy bár Pixel mobillal lőtték a képeket, ám egy iPhone-ról töltötték fel azokat, de lássuk be, ez elég gyatra magyarázat lenne. Ahogy azt már megszokhattuk, nagyon gyorsan törölték a tweetet, majd újra feltöltötték, de másodszorra nem az alkalmazásból, hanem böngészőből oldották meg a dolgot.

Ez sajnos csak megerősíti a kétkedőket, és azt az elméletet igazolja, miszerint a hölgy valószínűleg iPhone-t használ, és némi juttatásért cserébe népszerűsíti a Google mobilját. Rengeteg embernél verte ki ezzel a biztosítékot, akik folyamatos tweet áradatban vonják kérdőre Anushka-t, aki egyelőre nem kommentálta a dolgot.

Forrás: NDTV

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid