Xiaomi Xiaowa robotporszívó és okos vécéülőke akcióban

0

Két érdekes otthoni Xiaomi eszközt áraztak most le a Tomtop weboldalán, az egyik egy kedvező árú robotporszívó, a másik pedig egy elsőre elég furán hangzó, de mégis igen népszerű szerkezet.

A Xiaomi Xiaowa robotporszívó a legolcsóbb ilyen eszköz a gyártó kínálatából, ám a tesztek alapján igen jól végzi a dolgát. Ha nem akarsz sokat költeni, akkor nagyon jó választás lehet. Nagyjából 80 négyzetméteres lakásba ajánlják, de persze az sem gond, ha kisebb, vagy akár kicsit nagyobb a terület. Az 1600Pa-s szívóerő már kifejezetten jónak számít, és kapunk intelligens útvonaltervezést is. A működése teljesen automatikus, tehát visszamegy a dokkolóra, amikor végzett. A tájékozódásban számos szenzor segíti, és a gyártó külön kiemeli, hogy az állatszőrrel is képes megbirkózni, ami ugyebár sok helyen problémát jelent.

A Xiaomi robotporszívója most akcióban 219.99 dollár, és kérhető ingyenes vámmentes szállítással. Részletek és rendelés ezen a linken. Ha pedig többet szánsz rá, akkor a Roborock S50-re érdemes beruházni, ami most EU raktárról akciós (sokan használják, nagyon bevált típus).

A Xiaomi rengeteg otthoni terméket gyárt, van például okos vécéülőkéjük is, amiről korábban már részletesebben is beszámoltunk. A funkciókat most nem vennénk újból sorra, viszont ha esetleg érdekel a dolog, akkor a korábbi árnál olcsóbban, 219.99 dollárért rendelhető a Tomtop oldalán, és itt is elérhető ingyenes vámmentes szállítás.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid