Rekord kijelző/előlap aránnyal jöhet a Samsung Galaxy Note 10+

0

Már két hét sincs a Galaxy Note 10 mobilok bemutatójáig, és az egyik ismert kiszivárgtató most felfedte, hogy milyen képernyő/előlap aránnyal bírnak majd a készülékek.

Ice Universe szerint a nagyobb modell, vagyis a Note 10+ előlapjának 92,5%-át teszi majd ki a kijelző, ami valószínűleg rekord lesz az ismertebb csúcsmobilok között. A Huawei P30 Pro esetében például 88,5% ez az arány, a OnePlus 7 Prónál pedig 88,4%. A többi ismertebb “kávamentes” mobil, mint a Xiaomi Mi MIX 3, a Vivo NEX vagy az Oppo Find X, szintén 90% alatti értékkel bírnak.

A Note 10+ esetében úgy sikerülhet a bravúr, hogy egyrészt nagyobb a képátló (6,8 col), másrészt rettentően vékony lesz a káva, oldalt mindössze 1,5 mm, fent 2 mm, alul pedig 3,7 mm. A szelfikamera pedig egy egész apró, 4,2 mm átmérőjű lyukba kerül. Az alap Note 10 esetében a kisebb kijelző miatt valahol 91% környékén alakulhat majd ez az arány.

A Samsung Galaxy Note 10 széria bemutatója augusztus 7-én lesz, és augusztus 23-tól lehet majd megvásárolni az újdonságokat.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid