Renderképeken a Samsung Galaxy A8 (2018)

0

A Samsung Galaxy A szériája évről évre töretlen népszerűségnek örvend, a jövőre érkező készülékek esetében azonban a Samsung nem kevés változtatást tervez érvénybe léptetni. Mobilok szűnnek meg, és újak tűnnek fel a termékcsaládon belül, és a dizájn is teljesen megváltozik. Az egyik ilyen újdonság, a Galaxy A8 (2018) most friss rendereken tűnt fel, amelyeken még inkább tetten érhető az Infinity Display-es középkategóriás okostelefon szépséges formaterve. 

A hollandok egyik kedvenc Samsung telefonokkal kapcsolatos weboldalán jelentek meg ezek a képek, a Galaxyclub.nl renderei pedig a mobilra szánt tokok méretei alapján készültek.

Ha valódiak, akkor megerősítik a korábbi szóbeszédet az ujjlenyomat-olvasó sokkal logikusabb, új elhelyezéséről a hátlapon, ami közvetlenül a kameramodul alatt foglal majd helyett, ellentétben a Galaxy S8-cal, ahol a képrögzítő apparátus mellé rakták a biometrikus szenzort.

Az érzékelő áthelyezésének egyetlen nyomós oka van, mégpedig az újfajta “keret nélküli” kijelző alkalmazása, amit jó szokás szerint a felsőkategóriából emelt át a Samsung ezúttal is. A csúcsmodellek Infinity Display kijelzőjének használata mellett nincs hely semmilyen hardveres gombnak az előlapon, így aztán le kell mondanunk a frontoldali ujjlenyomat-olvasóról.

Mivel egyre több kiszivárgott adat, pletyka és értesülés lát napvilágot a Samsung Galaxy A8 és A8 Plus készülékek 2018-as iterációjáról, valószínűleg a bemutató is rohamosan közeledik. Ti már várjátok őket?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid