Képeken tűnt fel a Nokia 7.2

0

Amint azt tudjátok, a HMD Global által újragondolt Nokia idén tiszteletét teszi a berlini IFA kiállításon, szeptemberben pedig új modelleket dob piacra. Egyelőre nem jelentették be, mely telefonokkal készülnek, de ezek közül az egyik vélhetően a Nokia 7.2 lesz. A szóban forgó készülékről nemrégiben napvilágra került néhány renderelt kép.

A rendereken igazából nem is csak a telefon, hanem a rá szabott tokok láthatóak, de hála nekik, némi képet így is tudunk alkotni a Nokia 7.2 végleges külalakjáról. Minimális változások még elképzelhetőek, de alapvetően a kamerák pozíciója, a megjelenítő keretei, és a gombok helye valószínűleg pontosan úgy, és ott lesz, ahogyan ezeken a képeken láthatjuk. Ennek oka pokoli egyszerű: maga a gyártó adja meg a készülék paramétereit a tartozékokért felelős vállalatoknak, másként azok képtelenek volnának megfelelő kiegészítőket előállítani, mire eljön az adott telefon debütálásának ideje.

Ami a Nokia 7.2 formatervét illeti, egy egészen érdekes dizájnt láthatunk, a hátlapon triplakamerás készlet feszít, mégpedig kör alakú elrendezésben, ami némileg hasonlít a Motorola telefonok képrögzítő egységeihez. Habár itt a három lencsét egy LED villanó is támogatni fogja. A kamerarendszer alatt foglal helyet az ujjlenyomat-olvasó, ám sajnos a tokok miatt nem látni, hogy a hátlap üvegből vagy polikarbonátból készül majd.

A képernyőről egyelőre csak annyit látni, hogy szinte semmiféle keret nem fogja körülvenni, viszont számíthatunk egy esőcsepp alakú szenzorszigetre a felső részen, melyben helyet foglal majd az előlapi kamera. A telefon alsó részén kivehető egy USB-C port, a fülhallgató kimenet és egy hangszóró.

A legutóbbi pletykák szerint a Nokia 7.2 6 hüvelykes, vagy esetleg nagyobb kijelzőt kaphat Full HD+ vagy HD+ felbontással. A mobil belsejében Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet dolgozhat kiszereléstől függően 4, illetve 6 GB RAM társaságában, miközben a belső tárhely kapacitása lehet 64, valamint 128 GB is. Egyelőre a kamerákról nem tudni semmit, de remélhetőleg lesz köztük egy ultraszéles látószögű, valamint egy telefotó érzékelő is.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid