Renderelt képeken pózol a Google Pixel 8a

0

Nemrég mutatták be a Google Pixel 8 készülékeket, az alapmodell mellett érkezett egy Pro variáns is, de a két újdonságon kívül lesz még egy tagja a sorozatnak. A középkategóriás, megfizethetőbb Pixel 8a megjelenése egyelőre várat magára, de ha minden jól megy, akkor erre a következő hónapokban sor fog kerülni. Hogy könnyebb legyen a várakozás, most renderelt képeken tekinthetjük meg az okostelefon dizájnját, ami összhangban van a napokban debütált zászlóshajók külalakjával.

Természetesen semmi meglepő nincs az egységes dizájnban, hiszen mindhárom készülék ugyanahhoz a sorozathoz tartozik, még ha a Pixel 8a egy kicsit szerényebb ajánlat is lesz.

Továbbra is megkapjuk a hátlapi kamerasávot, viszont a megjelenítő körüli vastagabb keretek azonnal lebuktatják, hogy nem a most leleplezett Pixel 8 modellek egyikét, hanem azok visszafogottabb kiadását láthatjuk.

A Google Pixel 8a állítólag 152,1 x 72,6 x 8,9 mm-es méretekkel rendelkezik majd, vagyis alig lesz változás az elődjéhez, a Pixel 7a-hoz képest, ami 152 x 72,9 x 9 mm-es dimenziókkal bírt.

A középkategóriás mobil megjelenítője valószínűleg 6,1 colos lesz, felső részére pedig egy kivágás kerül, ahová az előlapi kamerát szerelik. Az okostelefon hátoldalán összesen két kamera foglal helyet.

A Google egyik munkatársa augusztusban lefuttatott egy benchmark tesztet a készülék prototípusainak egyikén, így már tudjuk, hogy a Pixel 8a meghajtásáról egy alacsonyabb órajelű Tensor G3 chipset felel majd. A processzor mellé 8 GB RAM kerül a telefonba, ami már a legelső bekapcsolást követően Android 14 rendszerrel fogadja majd újdonsült tulajdonosát.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid