Ezek lehetnek az első valódi sajtóképek a Google új mobiljáról

0

A minap egészen valósnak tűnő sajtóképek kerültek ki az internetre, melyek szemből és hátulról is ábrázolják a Google érkezőfélben lévő zászlóshajóját, a Pixel 4-et. Az új képek lényegében alátámasztják az eddig szóbeszédeket és értesüléseket, ráadásul nekik hála még tüzetesebben szemügyre vehetjük a referenciamobilt.

Jócskán sikerült lefaragni a kijelzőt övező keretből, csak fent maradt vastagabb káva, ami elengedhetetlen, hiszen itt található az előlapi kamera, illetve a beszédhangszóró, a Motion Sense technológiához szükséges hardverről nem is beszélve. A renderen egy vadonatúj háttérkép is látható, amin egy P betű és a 4-es szám szerepel, mégpedig négy különböző színben.

A hátoldal némileg hasonló az iPhone 11 Pro-éhoz, kapásból ott a két kamera és a segédfény, amelyek egy négyzetes kialakítású részben helyezkednek el. A hátoldalon nem látni semmilyen biometrikus érzékelőt, ami azt jelenti, hogy az ujjlenyomat-olvasó vagy a megjelenítő alá kerül (esetleg oldalra), vagy be kell érni az arcfelismeréssel. A rendereken jól látható a jobb oldalra szerelt hangerő szabályzó, illetve a fehérre festett bekapcsoló gomb.

A Google Pixel 4 és a Google Pixel 4 XL, ha minden igaz, október 15-én fognak hivatalosan debütálni (ez a dátum szerepel a kijelzőn is), de valószínűleg még fogunk róluk hallani a bemutató előtt. Nektek mennyire tetszik az új Google zászlóshajó?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid