Sajtóképeken és valódi fotón a Samsung Galaxy A6 modellek

0

Nemrégiben kiszivárgott néhány render, amelyeken Samsung gyári tokokat lehetett látni a Galaxy A6 és Galaxy A6+  készülékekhez. Nem sokra rá azonban jóval érdekesebb képanyag került ki az internetre, ezeken már magukat a telefonokat láthatjuk, nem csak digitális, hanem valódi fotók formájában.

Amint láthatjuk, a telefonoknak unibody fémháza lesz, alul és felül jól látható antennacsíkokkal. A mobilok Infinity Display kijelzője már egyáltalán nem újdonság, és természetesen a duál kamerakészletről is tudunk régóta, ami a nagyobb modellre, vagyis az A6+-ra lesz jellemző. Arról viszont sejtéseink sem voltak, hogy hova kerül majd a multimédiás hangszóró, amely úgy látszik, nem mindennapi helyet kap: egészen pontosan oldalt lesz, a bekapcsológomb felett.

A rendereken jól lehet látni a két aprócska eltávolítható tálcát, az egyik kisebb a másik valamivel nagyobb, de mindkettő a mobil bal oldalán foglal helyet. Valószínűleg a méretesebb ad helyet a SIM kártyáknak, míg a kisebbikbe microSD kártyát helyezhetünk.

A kijelző 18.5:9-es lesz és Full HD+ felbontású, a képátló pedig 5.6 col lehet a Galaxy A6 és 6 col a Galaxy A6+ esetében, de ezek még nem hivatalos adatok.

Az előzetesen arany és kék színben kiszivárgott okostelefon egy lengyel kereskedőnek hála feketében is megcsodálható, egy brazil vezeték nélküli kapcsolatokkal és készülékekkel foglalkozó hatóságnak köszönhetően pedig még valódi fényképek is feltűntek a világháló végtelen szövedékén.

Galaxy A6

A lengyel MGSM a képanyag mellett közzétette a telefon specifikációit is, de mivel a listázásban semmilyen újdonság nincs, így ezek közlésétől eltekintünk. Ha netán lemaradtál volna arról, mire érdemes számítani a Samsung Galaxy A6, valamint A6+ telefonokkal kapcsolatban, érdemes megnézni korábbi cikkeinket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid