Sajtóképen az új LG csúcsmobil, a V60 ThinQ

0

A közelmúltban kikerült az Internetre néhány kép az LG következő zászlóshajó okostelefonjáról, amelyek társaságában néhány jellemző is kiszivárgott az LG V60 ThinQ-ról. A mobil most azzal jutott vissza a reflektorok fényébe, hogy feltűnt egy teljesen hivatalosnak tűnő sajtókép, ami az eddigi legjobb betekintést biztosítja a készülék formatervének titkaiba.

A kép alapján tudjuk, hogy a telefonnak esőcsepp alakú szenzorszigete lesz, ami otthont ad majd az előlapi kamerának, pont úgy, ahogyan az LG V50S, tehát az előd esetében. A képernyő körül nagyon vékony a keret, míg a beszédhangszóró valamivel szélesebbnek tűnik, mint az elődé, szóval lehet, hogy a mobil duál hangszórót kap majd. Az LG V60 ThinQ aranyszínű oldalsó kerete nagyon csinossá teszi az összképet, jól látni a hangerőszabályzó gombokat, valamint a bal oldalon lévő dedikált Google Asszisztens billentyűt. Bár a képen nem érhető tetten, a bekapcsoló gomb a telefon jobb oldalán foglal helyet.

A mobil zárolt képernyőjén a dátum február 24., ekkor kezdődött volna a koronavírus járvány miatt sajnálatos módon törölt MWC kiállítás, és pontosan ezen a jeles napon debütált volna az LG V60 ThinQ is. Így viszont lehetséges, hogy márciusra halasztják a bemutatót. Igazából már csak egyetlen kérdésünk volna: Nektek mennyire tetszik a LG mobiljának dizájnja?

Íme két korábban kiszivárgott promókép a V60-ról (nem lesz átlátszó a hátlap):

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid