Újabb Samsung Galaxy A szériás telefon kapott Android 10-et

0

A múltban mindennel lehetett vádolni a Samsungot, csak azzal nem, hogy elkapkodták volna a készülékeik Android frissítését. Most viszont SPM fokozatra kapcsoltak – Knight Rider, valaki? -, és igyekeznek minél gyorsabban kiszórni a mobilok Android 10 frissítéseket, ráadásul a legújabb egy hónappal azelőtt érkezett, mint ahogyan ígérték. 

A Samsung Galaxy A széria foglalja magában a koreai gyártó sikeres, sok esetben korábbi prémium mobilok jellemzőit megöröklő középkategóriás telefonjait. A Samsung Galaxy A30 és A50s tulajdonosok már tavaly megkapták a legújabb zöld robotos rendszert, és most eljött az idő a Samsung Galaxy A70-et birtoklók számára is. A frissítések kiszórását Ukrajnában kezdték el, és hamarosan egyre több országban és régióban teszik majd elérhetővé az új rendszert.

Maga a frissítés egy OTA-n keresztül érkező adatcsomag, ami összesen 2,06 GB-os, a telepítését követően az okostelefon Android 10 operációs rendszert fog futtatni, a Samsung által létrehozott One UI felület 2.0 verziójával kiegészítve. Az update mellé jár a 2020 februári biztonsági csomag is.

Egy korábban megosztott ütemterv szerint a Samsung Galaxy A70 majd csak valamikor áprilisban kapta volna meg az új rendszert, így a dél-koreai gyártó mindenképpen érdemel egy kis dicséretet az iparkodása miatt. Persze mire minden érintett országba eljut a frissítés, könnyen lehet, hogy valóban április lesz, de ez nem csorbít semmit a Samsung igyekezetén. Használ közületek valaki Samsung Galaxy A70-et?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid