Samebike SY26-FT elektromos bicaj akcióban: akár 35 km/h-s sebesség és 150 kg-os teherbírás

0

A Tomtop webáruháza most kedvezményes áron kínálja a Samebike SY26-FT elektromos kerékpárt, amely többek között a 35 km/órás sebességével, az akár 80 km-es hatótávjával, valamint a 150 kg maximális terhelést is derűsen tűrő, strapabíró alumíniumvázával tűnhet ki a konkurens ajánlatok közül. A kerékpár európai raktárból érkezik a rendelést követően, tehát nincsenek extra költségek és hetekig tartó szállítási idő sem.

A Samebike SY26-FT elektromos kerékpár most 858,81 dolláros, vagyis megközelítőleg 259 500 forintos áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Samebike SY26-FT elektromos kerékpár rövid ismertető

Külső

A kerékpár választásunktól függően fekete vagy fehér festésű, alumínium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, amelyet IP54 védelemmel is elláttak, tehát kisebb esőben is használhatjuk a biciklit.

Az ülésmagasság és a kormány természetesen állítható, a kerekek 26 colosak, elöl és hátul is van tárcsafék, akárcsak beépített világítás, és egy 21 sebességes váltó.

A kerékpár rendelkezik egy apró kijelzővel is, melyen minden fontosabb adat megjelenik, mint például az akkumulátor töltöttsége, az éppen alkalmazott sebességfokozat stb. A Samebike SY26-FT 21,5 kg-ot nyom.

Funkciók

Az elektromos bicikli legfontosabb összetevője a 350 wattos, nagy teljesítményű kefe nélküli elektromotor, amelynek köszönhetően elérhető az akár 35 km/óra végsebesség is teljesen elektromos meghajtás mellett.

A kerékpár számára így nem okoznak gondot az akár 25 fokos emelkedők sem, amelyeket könnyedén meghódít.

Három különböző meghajtási lehetőség létezik, teljesen elektromos, rásegítéses, illetve teljesen emberi.

Az egyetlen töltéssel megtehető hatótáv attól függ, hogy melyik üzemmódot alkalmazzuk közlekedés közben.

Hatótáv

A Samebike SY26-FT az energiát egy 10 Ah kapacitású, a felhasználó által is könnyedén cserélhető akkumulátorból nyeri.

Az aksi egyetlen feltöltéssel 25-35 km hatótávot biztosít teljesen elektromos meghajtás mellett, pedál rásegítés esetén pedig akár 40-80 km is elérhető.

A Samebike SY26-FT elektromos kerékpár tehát most 858,81 dolláros, vagyis megközelítőleg 259 500 forintos áron rendelhető a Tomtop jóvoltából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid