Samsung Galaxy A7 – a gyártó eddigi legvékonyabb mobilja!

1

Bár a Samsung Galaxy A7 bejelentésére még ezután kerül majd sor, már most képet alkothatunk a mobilról, hála a TENAA oldalának, ahol számos újdonság bukott már le korábban is. A TENAA Kína legfontosabb telekommunikációs hivatala, itt dől el ugyanis, milyen készülékeket dobhatnak piacra a Népköztársaság határain belül. 

Samsung-Galaxy-A7-SM-A7009

A Galaxy A sorozat részeként az A7 nem különbözik szignifikánsan az A3 és az A5 mobiloktól, ugyanakkor jóval nagyobb azoknál. Az újdonság egy 5.5 hüvelykes kijelzővel érkezik, a felbontása pedig Full HD lesz. A 150.9 x 75.9 x 6.3 mm-es térbeli paraméterekkel rendelkező mobil az eddigi legvékonyabb okostelefon a dél-koreai vállalat készülékpalettájában.

Samsung-Galaxy-A7-1

Úgy néz ki, hogy a masina lelkét jelentő chipset kiléte is lebukott: az A7-et egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 615 processzor fogja hajtani, amelynek mind a nyolc magját 1.5 GHz-re skálázták. A motorháztető alatt lesz LTE modem, a hátlapon 13, az előlapon 5 megapixeles kamera, valamint 2 GB operatív memóriára és 16 GB tárhelyre is számíthatunk.

Samsung-Galaxy-A7-SM-A7009 (1)

Az Android 4.4.4-es rendszerrel érkező Galaxy A7 jelen állás szerint csak Kínában lesz elérhető, hivatalos bejelentése pedig a közeljövőben meg is történhet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid