A Samsung Galaxy S10 mobilokra kijött a második Android 10 béta, és a Note 10 is becsatlakozott

0

A Samsung már javában készíti az újabb csúcsmobiljaira az Android 10-et, amivel együtt érkezik majd a gyártó saját One UI 2.0 felülete is. Jó hír, hogy a tavalyi évhez képest egy hónappal korábban indult meg a bétateszt, ami már a második körnél jár.

Elsőként a Galaxy S10, S10e és S10+ modellekre jelent meg az Android 10 béta verziója, olyan országokban, mint Dél-Korea, az Egyesült Államok és Németország. Hazánk sajnos nincs ezek között, de a lényeg, hogy már javában folyik az éles tesztelés a felhasználók bevonásával, és nemrég kijött a rendszer második kiadása is, ami számos hibát javított az előző verzióból.

Az új béta már tartalmazza az ujjlenyomat-olvasó súlyos hibájának javítását (amit egyébként már Android 9-en is kiadott a Samsung), továbbá megoldották a túlzott aksimerülést, a melegedést, egyes appok bezáródását, és még egy rakat dolgot.

További jó hír, hogy a Note 10 és a Note 10+ is becsatlakozott, már ezekre is elérhető az Android 10 (One UI 2.0) béta verziója az említett régiókban. A szoftver egyébként megegyezik az S10 modellek második bétájával, tehát ez már a javított kiadás.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor tudja kiadni a Samsung a végleges frissítést, de nagy valószínűséggel még ebben az évben megindul a folyamat (ezt egyébként a Google is megerősítette). Persze régiónként és modellenként eltér majd az időpont, tehát lehetséges, hogy a többségnek átcsúszik majd a jövő év elejére a frissítése.

Forrás Sammobile (1), (2)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid