Samsung Galaxy S10E néven jön a lapos kijelzős S10

0

Már jó ideje írunk nektek híreket a “Galaxy S10 Lite”-ról, de többször is kiemeltünk, hogy nem feltétlenül ez lesz a végleges neve a készüléknek. Most pedig végre kiderült, hogy hogyan hívják majd hivatalosan az S10 könnyített verzióját.

Pár napja már voltak olyan pletykák, amelyek szerint Samsung Galaxy S10E néven kerül majd forgalomba a kérdéses mobil, most pedig az egyik legismertebb kiszivárogtató, Evan Blass erősítette ezt meg, tehát már szinte biztosra vehető a dolog.

A Galaxy S10E kifejezetten érdekesnek ígérkezik, ugyanis lapos kijelzőt kaphat, amire az S7 óta nem volt példa a szériában, ráadásul az 5,8 colos képátló a minimális kerettel párosítva egész kompakt méretet eredményez majd, ami sokak tetszését elnyerheti. A csúcshardver pedig ezen kiadás esetében is adott lesz, hiszen a Snapdragon 855 vagy az Exynos 9820 hajtja majd a mobilt régiótól függően.

Tokgyártótól kiszivárgott renderkép

Az új Galaxy S10E egyébként egyfajta válaszként is értelmezhető az iPhone XR-re, de valószínűleg kedvezőbb árat kap, olyan 230-250 ezer Ft körüli összegre számítunk (az Apple “olcsó” mobiljáért nálunk 300 ezer Ft-ot kérnek).

Forrás: @evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid